Д-р Кателиева: Не мислите ли, че самите родители са поставили детето си в риск?

Може да харесате още...

8 Отговори

 1. не каза:

  Докторката е права за всичко.Скоро идва момент,в който няма да има и кой да вините,защото няма много мераклии,които да искат да обслужват това дебилно общество.Тъй ще си мрете и няма да има на кой да се обадите за помощ,камо ли да му посягате,камо ли да го вините.Аз съм един от тях.Махам се от тази неблагодарна работа,в която изгубих 20 години от живота си за неблагодарното общество.

 2. Латинка каза:

  Ееее от колко годишен е в 1 клас,като сега е на 8?От 5 годишен ли?Щом според госпожата на 8 е в 3-ти клас.

 3. Цвета Реджова каза:

  Щом детето е в трети клас не е фатално ,че екипа не го е взел с тях в линейката !Там и според мен ще е повече застрашено ! Могли са да позвънят в полицията и да го оставят там ! Само това може би е пропуска им ! Но всеки греши ,особено в бързината!

 4. K 1 каза:

  Tocno tazi ne e lekar!,,,

 5. Александър каза:

  Какви заговори какви глупости. Тази статия няма никакъв смисъл. Как решихте че детето не знае адреса си и местоработата на родителите си при положение че случайната жена го пита къде живее и работи майка му и го води при нея. Този пост е тъп опит на тези изроди да пробват да се защитят с лъжи. Да детето не можело да е в линейката, защото застраховката е ,,2+1” обаче жената не е била в критично състояние и е могла да изчака патрул на полицията да дойде и да поеме детето, а не да бъде оставяно на произвола на съдбата. Ако не дай си боже детето беше изчезнало, Вие идиоти такива пак ли щяхте да вините семейството и да се правите на интересни че е заговор??? Такива хора като екипа, който е бил в линейката са просто дебили да оставят горкото дете на улицата.

 6. Александър каза:

  Този пост е просто дебилен. При положение че пише че детето НЕ знае адреса си и местоположението на работата на родителите си, как така случайният минувач, който забелязва случилото се подава сигнал към 112 и след като вижда че екипа изпоставя детето го разпитва и ТОЙ СИ КАЗВА къде живее и къде работи майка му. Детето е поставено под ГОЛЯМ риск и всеки можеше да се възползва от това. Ако не дай си боже детето беше изчезнало вие, идиоти такива пак ли щяхте да се оправдавате така?? Екипа който е бил в линейката е просто малоумен! Да, според застраховката ,,2+1“ не са могли да вземат детето, но не можаха ли да се обадят на полицията и тя да поеме отговорност за детето??? Жената е със счупен крак и няма нужда от незабавно преместване в болница. Спокойно можеха да изчакат 5 мин да дойде патрулка и да заминат към болницата.

 7. 112 каза:

  Дебилен пост изпълнен с малоумни лъжи

 8. Теодор каза:

  Браво! Най-накрая някой да каже истината и тъпите български родители да вземат да си образоват децата! На неговата възраст сам съм се оправял, знаех адреса си, трите имена,къде работят родителите ми и как да се прибера до вкъщи,а сега не могат сами да си избършат задника и да пресекат улицата… Жалки родители с големи претенции!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *