Доц. Нарцис Калева: Медицината доказа петия пол, ние още протестираме срещу третия

Може да харесате още...

4 Отговори

 1. Бренд каза:

  Само не разбрах какво е общото между интерсексуалните хора и хомосексуалните… Явно според доц. Калева хомосексуалността е болест. Тъжно, че го казва доцент!

  • д-р Сидеров каза:

   Бренд: хомосекцуализма е състояние на „душата“. Нормата е хетеросексуализма. Отклоненията в себеусещането са отклонение от нормата. Депресията (или всички други психични отклонения) признати ли са за болести? Природата може да е предвидила хомосексуализма като норма за поведение, но не и като репродуктивен способ (способ за размножение) – затова той е отклонение от нормата, а оттам и болестно състояние. Някой да смята, или да се отнася към диабетиците, към „малките“ хора, към албиносите – като към инвалиди. Да – хомосексуализма според медицинските критерии е болестно състояние – защото е анормално. Да -хомосексуалистите могат да имат необременен интелект – но това не променя факта че поведението им е болестно. Идеята за семейство и партньор не е откритие на обществото, а генетично заложена необходимост за създаване и отглеждане на поколение. Не сте по големи от природата.

 2. д-р Сидеров каза:

  Колега, свалям Ви шапка! Вие постигнахте това което дори Световната здравна организация, не можа. Определихте еднозначно, всичко след генетичния пол, като болестни състояния. Да, няма и дума за психологичното чувство и себеопределяне като пол, но това е дреболия – всичко в този аспект е подвластно на хормоните, а те са обект на ендокринологията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *